Nu doar o pasiune…

Carei fete nu-i plab bijuteriile? De aur, de argint, de lemn sau din margele? Poate chiar din sfoara. Cu diamante sau fara, verighete sau inele de logodna?

Asta este o pasiune al naibii de costisitoare.

Intri intr-un magazine sau dai un click si ochii ti se lipesc de inele, cercei, medalioane si bratari; sclipirile metalului si ale pietrelor te orbesc si ratiunea ia-o de unde nu-i. Ce e de facut? Sa nu te mai uiti? Nu poti. Sa te uiti? Asta poti, dar ce te faci cand te auzi vorbind cu vanzatorul, cerandu-i detalii despre produs, probandu-l chiar? Ce te faci cand simti ca mana se indreapta, indiferent de vointa ta, catre card sau portofel? Ce te faci cand degetul apasa tasta “buy”, desi vroiai sa iesi de pe pagina cu tentatiile? Ce te faci cand iti spui in gand “doar de data asta”?

Ce spune el? Ce ar mai putea spune? Doar de-aia a fost singur sa cumpere inelul de logodna; doar de-aia a vrut sa cumpere singur si verighetele. Asta chiar nu s-a putut !!! Ar fi iesit un mare scandal, nu-i asa? El stia ce stia; era sigur ca o “nenorocire” nu vine niciodata singura.

Ce sa spun? Din categoria asta fac si eu parte. Am nenumarate bijuterii, din toate materialele posibile si credeam eu, la un moment dat, imposibile. Nu ai cum sa te opresti, nu ai cum sa rezisti.

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s