Leofex cauta shoe tester!!!! Nu te bagi si tu?

De cate ori nu ai cumparat pantofii nepotriviti? De cate ori te-ai simtit atat de bine in magazin, apoi de la munca pana acasa te-au batut de ti-au iesit ochii din cap ca la melc? De cate ori nu ai alergat dupa un pantof masura 37.5, de exemplu?

Eu am patit asta de multe ori. Pentru ca port cu jumatate de numar, pentru ca peste zi picioarele se mai umfla (cu pana la 5%, spun specialistii), pentru ca “pantofii nu mai sunt ce-au fost”.

Dar iata o idee geniala, o campanie nationala desfasurata de Leofex!!!

 

vizual-testatori-pantofi-national

   Leofex.ro, cu ocazia lansării noii colecții primavara-vara 2013 angajează cu contract de colaborare 20 persoane din toată țara, pentru a îndeplini rolul de tester pentru pantofi din colecția nouă. Persoanele selectate vor trebui să poarte o pereche de încălțăminte la alegere, timp de o săptămână și apoi să întocmească un raport de “purtabilitate” care să descrie cel putin următorii trei parametri: Aspect, Comoditate, Mix&match (cât de bine se adaptează cu diverse articole de îmbrăcaminte). Persoanele vor fi remunerate cu suma fixă de 150 lei pentru serviciile aduse.  Perioada de înscriere este de 1- 31 martie.

Intelegeti de ce zic “geniala”? Pentru ca:

  1. Piata muncii arata asa cum stim: locuri de munca putine, someri multi, iar

Leofex ofera un job platit si cu contract. CV-ul doritorilor poate fi trimise pe adresa cariere@leofex.ro.

  1. Piata de incaltaminte este invadata de tot felul de produse mai bune sau mai

putin bune (dar numai unii producatori se gandesc serios la picioarele pe care le incalta sau la cum sa-si imbunatateasca produsele in functie de cerinte).

Nu sunt singura (cred) care are un picior dificil, masura cu jumatate de numar si un stil vestimentar mai “altfel”. Pentru mine parerea unui om obisnuit, poate cu aceleasi probleme ca si mine, ar conta foarte mult.

Sfaturi pentru achizitionarea unei perechi de pantofi sunt nenumarate: sa-i iei cu jumatate de numar mai mari, sa fie potriviti fiecarui anotimp, sa fie captusiti corespunzator, sa poti misca degetelele in ei, materialul din care sunt confectionati sa fie de calitate, sa aiba talonet etc. Toate astea le stim, nu-i asa? Mai stim ca fiecare producator sau vanzator spune ca pantoful lui este cel mai bun, cel mai comod si cel mai ieftin. Dar daca voi citi toate astea intr-un raport intocmit de un om ca si mine, care nu spune din carti ci din experienta unei saptamani?

Cum vad eu aceasta campanie “Ma ajuti. Te ajut” sau oricum ceva de genul acesta: Leofex afla parerea oamenilor despre produsele sale, iar tester-ii primesc un job.

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un comentariu