Vorbesc la telefon cu…masina mea

De cate ori am auzit „Treci cucoana la cratita!”, „E femeie, cu siguranta!” sau „Pai sigur ca femeile nu fac accidente, ele doar le provoaca!”.

De cate ori am auzit un sofer laudand o soferita? Niciodata! Sunt si eu soferita si nu sunt de acord cu cele de mai sus si am vazut destule accidente provocate de barbati (la volan), intersectii blocate de ei etc.

Eu, reprezentanta sexului frumos, nu ma aflu intr-un razboi cu barbatii si tocmai de aceea recunosc acum si aici ca tare mi-as mai dori un SevenDrive.

sevendrive_banner_bi

La ce m-ar ajuta? In primul rand (sa arunce cu piatra doar cel care e sigur ca nu a patit-o) sa-mi gasesc masina ratacita prin parcari supraaglomerate J)

Cu alte cuvinte, SevenDrive este solutia de comunicare cu propria masina. De ce ai nevoie? De 5 minute pentru instalarea dispozitivului (la calculatorul de bord al masinii) + un telefon mobil cu instalatia respective (telefon pe care oricum il avem) + 6 euro/luna, costul transferului de date.

Toate conditiile fiind indeplinite, pot oricand, de pe telefonul mobil sa-mi verific locul si starea masinii (cam cum fac cu copilul, pe care il verific de pe telefonul mobil – si ce-l mai enerveaza asta!!!).

Sotul mi-ar putea face un astfel de cadou; si el ar fi mai linistit, sunt sigura! Ar scapa de toate intrebarile mele, gen: “Auzi, iubi, cum ziceai ca ajung la Hala Traian?” (intrebare pe care i-am mai pus-o si luna trecuta, dar el stie ca nu stau deloc bine cu orientarea in spatiu) sau “Iubi, tu ai fost atent unde am parcat? Eu vorbeam cu mama la telefon” sau “Ia verifica tu, iubitule, imi ajunge benzina?”.

Ce mai face SevenDreive?

Ma anunta sa-mi schimb uleiul, sa-mi fac RCA-ul, ITP-ul si Casco, sa-mi cumpar Rovinieta (cate amenzi am mai platit!!!).

 Ma ajuta sa-mi stabilesc un perimetru in care vreu sa circul (acasa, scoala, birou, piata) – daca ies din acesta, ma anunta pe telefon.

Ma anunta daca masina este remorcata neautorizat, daca motorul este pornit/oprit sau daca dispozitivul a fost deconectat (ce-mi place asta!). Imi spune cate ore am condus, cati kilometri am parcurs, care este consumul de combustibil si viteza maxima.

Si acum, spuneti voi, pentru linistea familiei mele, nu ar fi bine sa primesc cadou un SevenDrive?

Si mai spuneti voi, dragi soferi (barbati) nu ati vrea si voi un SevenDrive? Ba daaaaaa, cum sa nu? O noua “jucarie” pentru voi, cum sa refuzati asa ceva?

Reclame

6 comentarii

Din categoria Fără categorie

6 răspunsuri la „Vorbesc la telefon cu…masina mea

  1. e tare chestia asta…pur si simplu stai si te minunezi cate se mai inventeaza…

  2. Un articol bun, atragator….de la cap pana la coada, adica de la titlu pana la final. 😉

  3. Mult succes la acest concurs 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s