Pentru ca se poate, pentru ca se intampla…

SISEL INTERNATIONAL face cadou Dacia Duster

Anna Erdely se bucura de noua ei masina Sisel ,

 Dacia Duster Cool

 

Sambata viitoare, la ora 18.00, hotel „Park Inn by Radisson“ , cand bliturile fotografilor vor transmite semnale luminoase, se va afla finalul povestii frumoase care a inceput in seara de 5 octombrie, cu un mic soc si multe lacrimi. La Conventia Europeana organizata de Sisel International, care a avut loc in perioada 4-6 octombrie, la hotel Azur, in Siofok, langa lacul Balaton, unul dintre punctele culminante a fost la gala de dupa cina, cand s-a extras castigatorul tombolei. Pentru castigatoare, Anna Erdely, de 55 ani, cu siguranta este momentul care ii va ramane mereu in memorie. Premiul : Dacia Duster Cool 1,6 16V!

DSC_0284D 01 DSC_0288D 01

DSCF0424D 01

De asemenea, si pentru ceilalti participanti la eveniment – au fost sute de parteneri care au venit din mai multe tari din Europa, Asia, Australia si America – momentul in care Jeremy Berchthold a citit numarul castigator, a fost un moment de neuitat. In primele secunde nu s-a auzit nimic, iar apoi , un strigat din multime : “ Oh, Doamne!”. Castigatoarea a urcat apoi pe scena si am vazut cu totii socul, surpriza si bucuria. In momentul in care Aaron Rennert , vicepresedintele companiei, ii inmana cheile masinii, pe fata Annei Erdely curgeau lacrimi de fericire. A fost un moment care ne-a miscat pe toti si ne-a lasat un sentiment clar : aceasta femeie si-a meritat victoria!

Astazi, Anna Erdely spune despre acel moment: “ Cand am auzit numarul meu, am simtit ca acesta a fost un dar de la Dumnezeu, o recompensa pentru toti anii in care am ajutat foarte multi oameni”. Acest cadou a venit intr-un moment extraordinar pentru ca a coincis cu lansarea cafelei, oferindu-i Annei o noua oportunitate. “ Compania la care am lucrat in ultimii ani face restructurari, iar peste un an sunt convinsa ca ma vor scoate la pensie, la doar 56 de ani. Prin urmare , sunt foarte fericita sa fiu partener in compania Sisel pentru ca am sansa de a avea un venit part-time. Cand ma voi pensiona, peste un an, voi lucra full-time. Sunt foarte sigura ca voi avea un succes enorm alaturi de Sisel International.

A avut un sentiment bun , imediat dupa cumpararea pachetului de 1000PV, acesta ridicand-o pe pozitia de Master. “ Alaturi de sponsorul meu Csaba Fülöp si sposorul de pe linia superioara, Ilona Ando, ma simt protejata si sunt sigura ca imi voi atinge obiectivele “ spune Anna cu entuziasm. Cu siguranta , datorita masinii noi castigate, Dacia Duster Cool, care are si logo-ul cafelei Sisel, drumul ei catre succes va fi mult mai usor. Iar, pe langa toate acestea, masina este dotata cu CD-MP3 player si telefon prin Bluetooth.

Cine doreste sa vada momentul in care Anna Erdely va intra in posesia masinii noi, sau cine doreste sa mai afle lucruri interesante despre Sisel, este invitat in data de 23 noiembrie, incepand cu ora 12.30, la hotel “Park Inn by Radisson”, strada Szekszardi , nr 16-18, Budapesta. Cu siguranta va fi o zi interesanta, iar participantii vor putea afla lucuri noi despre oportunitatea Sisel, precum si faptul ca vor putea degusta din cafeaua Sisel, cafea care inseamna drumul cel mai rapid catre succes.

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s