O noapte plină de neprevăzut la Teatrul „În Culise”

Voi ştiţi că mie nu-mi place iarna. Nu mi-a plăcut niciodată frigul, mizeria oraşului, hainele nenumărate puse una peste alta, transportul aglomerat etc. Dar viaţa ne învaţă, nu-i aşa, să privim partea plină a paharului şi ne mai învaţă ca în toate există un echilibru. În chestiunea de faţă, în celălalt taler al balanţei se află sărbătorile care vin cu miros de cozonac şi brad, cu daruri, colinde, familie, prieteni şi vacanţă.

Toate astea se apropie, luminiţele urmează să se aprindă mâine, copiii au făcut listele pentru Moşu, iar eu am găsit locul potrivit pentru un „altfel” de Revelion.

Cei care mă cunosc nu veţi fi miraţi de alegerea mea, ceilalţi veţi înţelege repede despre ce e vorba şi poate vă dau o idee bună.

Este vorba despre un „Revelion ca altădată”, care se va întâmpla pe 31 decembrie 2014, de la ora 20:00, la Imago Pub în Piața Națiunile Unite nr. 3-5, un mix de teatru și comedie, muzică, mâncare, băutură și artificii.

Revelion 2015 mic

Gazdele vor fi Ionuț Iftimiciuc și Alexandru Minculescu, care au promis o petrecere de legendă cu glume proaspete, comedie de calitate, stand-up și multe alte surprize comice împreună cu Maestrul de Ceremonii Florin Frățilă și asistenta lor, Teodora. Actorii Alex Vlad, Ioana Chelmuș, Paul Alexandru, Maria Popovici și Ștefan Nistor vor avea grija ca seara să fie cu adevărat specială, readucând la viață scenete celebre ale anilor ’80, dar și momente emoționante și romantice contemporane.

Meniul artizanal, o explozie de gusturi și arome tradiționale, dar și preparate din bucataria internațională sau gustări gătite pe loc de un bucătar surpriză, va fi stropit cu băuturi fine, adevărate miracole cu alcool, spun organizatorii. Urechile vor fi răsfățate de cântece live şi de melodiile unui inspirat DJ.

Biletele se pot achiziţiona ulterior rezervării de la IMAGO PUB – Piaţa Naţiunile Unite nr. 3-5. Pentru informații și rezervări 0735.026.762 sau 0741.372.039

Până pe data de 15 Decembrie 2014 îți poți achiziționa biletul pentru numai 350 lei. După 15 Decembrie biletul va costa 450 lei.

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s