12 zile “păcătoase” de spectacol

În Culise aniversează cei trei ani de existenţă prin 12 zile “păcătoase” de spectacol, în perioada 9-20 ianuarie.

afis 12 DAYS OF SINS

12 Days of Sins” este evenimentul prin intermediul căruia echipa şi-a propus să aducă în centrul preocupărilor tematice acele păcate împotriva cărora luptăm pe tot parcursul anului – lăcomia, trufia, avariția, invidia, desfrâul, furia, lenea, abuzul, prostia, ipocrizia, ura, nedreptatea. Spectacolele În Culise scot în față defectele societății și caricaturizează situații general valabile, aducându-le într-o zonă de entertainment de calitate. Râzi, plângi, suferi și simți că trăiești!

Odată cu atingerea vârstei magice (trei ani), echipa teatrului experimentează evoluția într-un spațiu nou, actual și potrivit pentru materializarea unei viziuni artisice progresiste. În cadrul evenimentului vă puteți bucura de primele titluri În Culise (cu intrare liberă) și de cele mai noi producții teatrale, printre care: “Diamante și Narcotice”, “Clinica Sinucigașilor”, “Matrimoniale TV” și alte câteva titluri surpriză.

Primele trei zile:

Vineri, 9 ianuarie, ora 19:00, În Culise deschide evenimentul “12 days of Sins” cu păcatul bahic și lansează avanpremiera spectacolului “Ca la Iunion” – o reîntoarcere spre comedia și umorul rafinat de altădată. La noul sediu din Bd. Hristo Botev nr. 25, vino să dai mâna cu zeul Dionysos și să te distrezi frumos, așa cum se întâmpla odată, fără tablet, telefon, laptop şi internet.

“Ca la Iunion” este un spectacol în care redescoperi geniala actualitate a celebrelor sketch-uri optzeciste. Avem de-a face cu multe situații hilare, oameni în ipostaze savuroase, iar ironia este pur și simplu remarcabilă – fină, subtilă și de bun gust!

Din distribuție fac parte Maria Popovici, Ștefan Nistor, Alex Vlad, Paul Alexandru, Alexandru Minculescu, Florin Frățilă și Cosmina Soare. Regia artistică este semnată de Cristian Bajora, iar partea tehnică este asigurată de Bogdan Ionescu.

Ca la Iunion - afis

 

Sâmbătă, 10 Ianuarie – premiera unei comedii viguroase despre viața în cuplu – “Cum se duce totul dracu”. În cadrul evenimentul “12 Days of Sins” acest spectacol este pus sub semnul păcatului trândăviei, ilustrând perfect felul în care oamenii uită să se mai iubească.

Motto – “Love is like war, easy to begin, but very hard to stop.”

Pe lângă lucrurile frumoase dintr-o relație, viața în doi înseamnă o adevărată luptă dusă pentru… nimic! Pentru că și în cuplu te poți simți în competiție și-atunci scoți toate armele pentru a demonstra cine-i mai mare și mai tare în orgoliu. Probabil nu vom afla niciodată cine va câștiga această bătălie a sexelor, dar spectacolul ”Cum se duce totul dracu’” îți va arăta cum și unde se desfășoară adevăratul război de gherilă. Un show plin de umor recomandat tuturor celor care au simțit sau încă simt fiorii dragostei – pentru că e bine să te bucuri de ceea ce ai, atunci când ai! Carpe diem!

Bazat pe un textul ”Crize” scris de Mihai Ignat, spectacolul ”Cum se duce totul dracu’” a fost creat integral de cei doi protagoniști – Loredana Cosovanu și Florin Frățilă. Aceștia se declară fascinați de subiectul dragostei ca un câmp de luptă și promit un spectacol cu adevărat amuzant.

Cum se duce totul dracu - afis

Duminică, 11 ianuarie, ora 19:00 – premiera unui spectacol dureros de amuzant – “Ghengbeng” – un spectacolul al cărui păcat este lăcomia pentru comedie!

Căutăm cu disperare plăcerea și cumpărăm orice ne promite un pic de adrenalină. Sex, droguri, alcool și aventuri de-o noapte. Ghengbeng este spectacolul care scoate OMUL în față și îi accentuează într-un mod hilar calitățile și defectele de animal social. Și tu… te grăbești și întârzii, ai emoții și te frustrezi, iubești intens și înșeli, te îmbeți și uiți, mori ca să-ți amintești. Te-a prins vreodată controlorul fără bilet? Ai fost vreodată la doctor și-ai fost nevoit să dai șpagă? S-a rupt vreodată prezervativul și te-ai panicat? Noi vrem să-ți amintești de acele situații penibilo-terifiante și să râzi cu gura până la urechi! Ghengbeng este un colaj de momente actuale și comice ale generației ”in progress”. Relaxează și destinde, amuză și surprinde. Nerecomandat copiilor sub 16 ani.

Ghengbeng - afis

Ghengbeng” este un produs special realizat integral (regie, costume, décor) de actorii implicați în proiect. Prin intermediul acestui spectacol au vrut să aducă pe scenă momente amuzante din realitatea contemporană. Din distribuție fac parte Alexandru Minculescu, Maria Popovici, Paul Alexandru, Cristiana Ionita și Ionut Iftimiciuc, scenografia este realizată de Iulia Popescu, iar regia tehnică este asigurată de Bogdan Ionescu.

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s