Sa mergem la teatru pentru Andhra!!!

Teen Media Academy  impreuna cu Teatrul In Culise ne invita luni, 16 februarie, de la ora 20:00, la un un spectacol puternic. Sa ajutam genunchii Andhrei Gafencu, o tanara de 28 de ani, care nu se mai poate deplasa din cauza unui malpraxis!!! Spectacolul „Povești despre Tine” se va juca pe bd. Hristo Botev nr. 25 – Copper’s Pub.

Sa ne oprim pentru cateva minute si sa o ascultam pe Andhra

”Eu sunt Andhra. Am 28 de ani. Traiesc de peste 3 ani, in urma unui malpraxis, in dureri, zi si noapte. De 1 an, nu ma mai pot deplasa. Traiesc izolata in casa. Am nevoie urgenta de operatia care sa repare ceea ce un doctor a distrus in genunchii mei. Din iulie pina acum nu m-am putut opera din cauza lipsei banilor. Starea genunchilor mei s-a inrautatit in ultimele luni vizibil. Acum, in momentul asta, nu mai pot nici sa stau in picioare. Luna viitoare trebuie sa ma operez.” Mai multe detalii puteți găsi pe blogul https://genunchiiviseaza.wordpress.com/.

 

Echipa În Culise si studentii Teen Media Academy, au ales sa nu ramana indiferenti si vor ajuta prin ceea ce stiu cel mai bine sa faca – prin spectacol.

O ora si jumatate de entertainment pentru a salva genunchii unei fete – donatia recomandată este de 15 lei. E mult? E putin?

Povesti despre tine caritabil

”Povești despre tine” este un spectacol care doreste sa ne reaminteasca despre spirit, ideal si vis. Spectacolul este bazat pe volumul ”92 de povești cu cărți” de Stefan Caraman. Din distributie fac parte: Grațiela Popa, Diana Dumbravă, Alina Pietrăreanu, Dana Roman, Ilie Nae, Bogdan Stroe, Iulian Babulea, Ionuț Gurgu, Mihai Bădoi, Cora Manole, Ioana Vișan, Tara Constantinescu și Andrei Cotocu. Regia este semnata  Cristian Bajora.

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria arta, sanatate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s