SHOW SOME LOVE – weekend iubăreț la teatru

Între 13 și 15 Februarie, În Culise ne-a pregătit un program special de entertainment de calitate pentru un weekend în care să-i oferim celui drag o ieșire altfel!

Noul sediu din Bd. Hristo Botev nr. 25 este tocmai bun să petrecem Ziua Îndrăgostiților într-un loc classy și artistic, pentru o experiență memorabilă!

macheta weekend

Vineri 13 februarie, ora 19:00 se joacă CLINICA SINUCIGAȘILOR – un spectacol de drama comedy deosebit de amuzant și extrem de actual, care accentuează contrastul dintre o normalitate depresivă și frumusețea vieții, care oricum e prea scurtă!

De la 21:30 distracția se prelungește cu un STAND UP COMEDY SHOW cu Maria – o prezență unică pe scena comediei românești, Mincu – actorul comediant, Florin – carismatic și amuzant, și invitatul special TOMA, românul care a câștigat concursul de stand up comedy King Kong, organizat de The Comedy Store în Londra.

Sâmbătă 14 februarie este seara spectacolului erotic. De la ora 19:00 se joaca MONOLOAGELE VAGINULUI – un one woman show despre universul feminin, iar de la ora 21:30 comedia erotică SCRISORI CĂTRE RITA: THE SHOW – saintram in lumea incintanta din mintea unui barbat pe care o sa-l iubim și o sa-l uram in acelasi timp.

Duminică, 15 Februarie, de la ora 19: 00, o comedie subtila, ca altadata –  CA LA IUNION.

Rezervari la 0735 026 762 sau pe http://inculise.ro/rezervari-online/

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s