Se cauta Cel Mai Promitator Brand Romanesc

Seed Consultants Brending & Design vrea sa ajute!!!

Pe cine? Pe cel care cere ajutor. Ei cauta o companie mica „la stat, dar mare la sfat”  careia sa-i ofere consultanta, sa-i ofere o identitate, poate un alt nume.

Cine sunt ei? Singura agentie de branding din Romania care are un parteneriat de lucru cu Landor Associates, o companie internationala de consultanta de brand si una dintre cele mai importante companii de branding global.

 

Cei care au o mica afacere stiu foarte bine sa-si faca munca, sa scoata pe piata acel produs competitiv si cerut, iar Seed Consultants stiu cum sa se ocupe de acel brand. Dar cum se pot intalni cei doi profesionisti?

Cum sa caute Speed acul in carul cu fan? Pai, intalnirea lor este doar la cateva click-uri distanta. Iata ce e de facut.

Competitia in care trebuie sa se inscrie cel ce simte ca are nevoie de ajutor este Cel mai promitator Brand Romanesc, iar formularul este de gasit aici http://celmaipromitatorbrand.ro/aplica-acum/.

Cel-Mai-Promitator-Brand-Romanesc

Se poate si mai simplu? Zic ca nu!

De ce sa nu-ti dai „copilul” pe mana specialistului, pe mana celui pe care il recomanda nu vorbele, ci faptele? Faptele se vad in cazul unor nume despre care unii dintre noi au auzit de ceva vreme si anume Plantavorel, Ciserom si Librăriile Alexandria (castigatoarele celorlalte trei editii) . Ei au mers pe mana Seed si au castigat. Si nu sunt singurii, puteti cerceta asta.

Fratele meu si-a inscris deja afacerea! Voi? Sunteti un brand, dar haideti sa fiti cel mai promitator brand romanesc!!!

Un comentariu

Din categoria Fără categorie

Un răspuns la „Se cauta Cel Mai Promitator Brand Romanesc

  1. Pingback: Epopeea Iuliu Bakcsi continuă – Ketherius & Cudi

Lasă un comentariu